Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

30 μετάλλια στην κολύμβηση ο Άλμπατρος Ιωαννίνων

Φοβερές επιτυχίες στην κολύμβηση από τον Άλμπατρο Ιωαννίνων










Σαν σίφουνας πέρασε κι απ την Άρτα κατά την διάρκεια του περιφερειακού πρωταθλήματος κολύμβησης ο ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Με 20 αθλητές στην προαγωνιστική κατηγορία κατέκτησε 15 χρυσά, 11 ασημένια, 4 χάλκινα και πολλά πλασαρίσματα στην 6άδα.
Στην αγωνιστική κατηγορία μετείχε με 2 αθλητές και μία αθλήτρια όπου κατέκτησε 4 χρυσά, 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια. Συγκομιδή καθόλου ευκαταφρόνητη αν αναλογιστεί κανείς τον λιγότερο από 1 χρόνο παρουσίας του. Πιο συγκεκριμένα ο Θοδωρής Κίτσης έδειξε τα δόντια του ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κατηγοριών στα τέλη Ιουλίου. Εκανε μεγαλειώδεις εμφανίσεις στα 50 ύπτιο, πρώτος με 30.93 καλύτερος χρόνος πανελλήνια μέχρι εκείνη τη στιγμή,πρώτος στα 50 πρόσθιο με 34.89 κι αυτός απ τους καλύτερους πανελλήνια χρόνους, πρώτος στα 13άρια στα 100 ελεύθερο, πρώτος 200 ύπτιο με 2.25.77, και πρώτος με μεγάλο χρόνο 2.25.78 στα 200 μικτή. Καλή εμφάνιση για τον Θανάση Σαλούκα με 2 χάλκινα μετάλλια και 3 όρια για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ακόμη στα αγωνιστικά μετείχε η Ειρήνη Μπαλαμάτσια με 2 πλασαρίσματα στην 6άδα.

Κι άλλες επιτυχίες


Στα προαγωνιστικά τώρα η Ξανθή και Μαρία Χατζή πέτυχαν μεγάλες επιδόσεις, κοντά στα πανελλήνια ρεκόρ τους. 3 χρυσά για την κάθε μία. Επειδή έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν, δεν θα το κάνουμε σήμερα. Καινούργια ευχάριστη έκπληξη απ τον Κων/νοΤσούτση , σπουδαία εμφάνιση και πρωτιά στα 400 ελεύθερο με πολύ καλό χρόνο. Φαίνεται ότι του πάει το 400άρι και εξελίσσεται πολύ σ αυτό. Ακόμη πρωτιές στα 200 ελ. και 50 πεταλούδα. Η Κολιάκη Ελευθερία 2 χρυσά (50 και 100 ελ.). Η Παπαδιά Ελένη 1χρυσό (200 ύπτιο) και 2 ασημένια. Η Κίτση Αλκμήνη 1 χρυσό, 1 ασημένιο. Ο Καλογήρου Δημήτρης εκτός απ το τζούντο πρώτος και στην κολύμβηση (1 χρυσό , 1 ασημένιο),ηΜουσελίμηΑμάργια 2 ασημένια και 1 χάλκινο, η Παπαδιά Ναυσικά 2 ασημένια, ο Γεωργιτσόπουλος Άγγελος μεγάλη προσπάθεια, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο , ο Παπαδιάς Τάσος εκτός του τάι κβό ντό, όπου πρωτεύει, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο στα πρόσθια και ο Πανταζής Κων/νος 1 χάλκινο στα 50 πρόσθιο. Ακόμη μετείχαν ο Καλογήρου Βαγγέλης, η Πιάνου Ανδρονίκη, ο Γερούκαλης Μάριος, ο Σταγκογιάννης Στέργιος, ο Παππάς Γεώργιος ,η Γκαρτζονίκα Ελένη, η Χολέβα Κωνσταντίνα, και ο Τσιτώνης Κωνσταντίνος. Τι άλλο από συγχαρητήρια θα εξέφραζε η προπονήτριά τους Τσιούρη Κατερίνα και φυσικά συγχαρητήρια και από το Δ.Σ.