Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Ο Μπούρμπος είναι ο 6ος Γιαννιώτης που πάει Παναθηναϊκό

Ο Χρήστος Μπούρμπος είναι ο 6ος Γιαννιώτης παίκτης που τα τελευταία χρόνια πάει στον Παναθηναϊκό. Η φωτο είναι από τη σαιζόν 03-04. Διακρίνονται από αριστερά Όρθιοι: Κάκος, Μητσιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Αθανασίου, Χρ. Μπούρμπος, Γκαβαλόφσκι. Καθιστοί Ντάσιος, Νίκος Σπυρόπουλος, Χατζηπαντελίδης, Γκαρόζης, Βιντόγεβιτς. Οι Μπούρμπος και Σπυρόπουλος έφυγαν με προσφυγή. 






Ο Χρήστος Μπούρμπος είναι ο 6ος Γιαννιώτης παίκτης στα τελευταία 10 χρόνια που θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, αφού όλα δείχνουν ότι κλείνει στους πράσινους.
Είχαν προηγηθεί οι Γιούρκας Σεϊταρίδης, Ξενοφώντας Γήττας, Νίκος Σπυρόπουλος, Σωτήρης Λεοντίου, Στέφανος Σιόντης και τώρα ο Χρήστος Μπούρμπος. Ας δούμε τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση Μπούρμπου από το gazzetta.gr: Ο Χρήστος Μπούρμπος αναμένεται να μείνει ελεύθερος την Δευτέρα από τον ΟΦΗ και στην συνέχεια να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι. Μετά την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας, η προσφυγή του Χρήστου Μπούρμπου κατά του ΟΦΗ για τα οφειλόμενα(περίπου 350.000 ευρώ) θα εκδικαστεί την Δευτέρα στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και δεν υπάρχει περίπτωση αναβολής. Ο έμπειρος μπακ αναμένεται να δικαιωθεί και να μείνει ελεύθερος. Όπως είναι γνωστό, ο Μπούρμπος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Παναθηναϊκό, εξαργυρώντας την εξαιρετική σεζόν που έκανε με την φανέλα της κρητικής ομάδας. Το μόνο που απομένει για να ντυθεί στα πράσινα και επίσημα, είναι οι υπογραφές. Κάτι που θα γίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ώστε ο 31χρονος άσος να αποτελέσει την πρώτη «πράσινη» μεταγραφή για αυτό το καλοκαίρι.