Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Είδε αρκετά DVD για προτεινόμενους παίκτες ο Πετράκης

Περισσότερο στα μεταγραφικά του ΠΑΣ "παίζει" αυτές τις μέρες το όνομα του Χρήστου Λισγάρα. Αναζωπυρώθηκαν οι φήμες και για τον 22χρονο Λατινοαμερικάνο. Για να δούμε που θα μας οδηγήσει αυτή η ιστορία.

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"







Συνεχίστηκαν και χτες οι επαφές του ΠΑΣ με τον αμυντικό Χρήστο Λισγάρα που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης με πηγές της κυανόλευκης ΠΑΕ να αναφέρουν ότι η υπόθεση αυτή είναι σε καλό δρόμο.
Και επίσης χτες αναζωπυρώθηκαν οι φήμες για ένα καλό 22χρονο μέσο Λατινοαμερικάνο, για τον οποίο και στο παρελθόν είχε ειπωθεί ότι κλείνει στα Γιάννινα. Αυτές οι δύο περιπτώσεις ήταν χτες περισσότερο ευδιάκριτες στα μεταγραφικά του ΠΑΣ, χωρίς να υπάρχει απόλυτη βεβαιότητα, γιατί τα δεδομένα στα μεταγραφικά μπορεί να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Όσο όμως περνά ο χρόνος και πλησιάζει η μέρα (30 Ιουνίου) που θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση, τόσο και το ενδιαφέρον για το μεταγραφικό σαφάρι μεγαλώνει περισσότερο. Η περίπτωση Λισγάρα πέρασε θετικά στην κοινή γνώμη γιατί είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει, αλλά και γιατί είναι γέννημα – θρέμμα Γιαννιώτης και αν ολοκληρωθεί η συμφωνία ο ΠΑΣ θα στηριχτεί σε ένα παιδί του τόπου. Όμως φαίνεται να υπάρχει στη μέση και ο Πανθρακικός και χτες στο onsports.gr αναρτήθηκαν τα εξής: «Ως ιδανική λύση για το κέντρο της άμυνας θεωρούν στον Πανθρακικό τον Χρήστο Λισγάρα. Ο 28χρονος στόπερ έλυσε προ ημερών το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και αρέσει πολύ στον Άκη Μάντζιο για το κέντρο της άμυνας. Ο έμπειρος άσος μπορεί να μην αγωνίστηκε πολύ τη σεζόν που τέλειωσε, λόγω της περιπέτειας που είχε με το ντόπινγκ, αλλά είναι παίκτης που γνωρίζει καλά τη θέση του και φυσικά το ελληνικό πρωτάθλημα. Η διοίκηση του Πανθρακικού έχει κάνει κάποιες επαφές με την πλευρά του Λισγάρα, ελπίζοντας σε θετική κατάληξη».

Τι γίνεται με επιθετικό

Για τη θέση του επιθετικού έχουν σκαλώσει στο οικονομικό οι συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μάντζιο χωρίς να κοπούν οι γέφυρες, ενώ για τον Αντώνη Πετρόπουλο υπάρχει και γι’ αυτόν μια φημολογία, αλλά περισσότερο φαίνεται να είναι πιο κοντά σε άλλες ομάδες, παρά στον ΠΑΣ. Πάντως τα μεταγραφικά αυτό τον καιρό είναι στην ημερήσια διάταξη των συζητήσεων από τους εντεταλμένους ανθρώπους του ΠΑΣ σε συνεργασία με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη που τις τελευταίες μέρες είδε και αρκετά DVD από γραφεία μάνατζερ για παίκτες που προτάθηκαν στον «Άγιαξ». 

Ποια φιλικά θα γίνουν

Κατά τα άλλα χτες η ΠΑΕ ανακοίνωσε το ακριβές χρονοδιάγραμμα της προετοιμασίας και των φιλικών αγώνων. Υπενθυμίζοντας στους φιλάθλους ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν δωρεάν είσοδο στα εντός έδρας φιλικά παιχνίδια. Συγκεκριμένα η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 30 Ιουνίου στο ΠΕΑΚΙ και στις 8 Ιουλίου θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι που θα διαρκέσει μέχρι 24 Ιουλίου που θα γίνει η επιστροφή στα Γιάννινα. Στο διάστημα της παραμονής του στην Ευρυτανία, ο ΠΑΣ στις 16 Ιουλίου θα παίξει με τον Λεβαδεικό, στις 19 με Πλατανιά και 22 με Πανιώνιο. Αφού επιστρέψει στα Γιάννινα η σειρά των φιλικών είναι: 30/7 ΠΑΣ – Βέροια, 2/8 Παναιτωλικός – ΠΑΣ, 6/9 ΠΑΣ – Κέρκυρα, 9/8 ΠΑΣ – Παναιτωλικός, 13/8 Βέροια – ΠΑΣ. 

Πέρσι τέτοια μέρα

Πέρσι τέτοια μέρα, στον «Η.Α» της 18ης Ιουνίου 2013 σημειώναμε τα εξής: «Στα κρύα του λουτρού άφησε τους Γιαννιώτες ο Φώτης Γεωργίου καθώς υπέγραψε στον Ατρόμητο, ενώ στον ΠΑΣ, μετά τις δηλώσεις Χριστοβασίλη ότι συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιο τον θεωρούσαν παίκτη δικό τους! Όμως το πρωί του Σαββάτου ανακοινώθηκε η μεταγραφή από τον Ατρόμητο. Αμέσως μετά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας μας τονίζοντας στο atromitosfc.gr τα εξής: «Χαίρομαι πάρα πολύ που από σήμερα είμαι ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου. Έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα που έχει κάθε χρόνο υψηλούς στόχους και σίγουρα θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να δείξω τον καλύτερο μου εαυτό. Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Γιώργου Νικλητσιώτη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από ένα χρόνο παρουσίας που είχε αυτός στην ομάδα».

Έχασαν οι βετεράνοι


Σύμφωνα με το Sportsioannina.gr sτα Γιαννιτσά βρέθηκε χτες η ομάδα παλαιμάχων του ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του ΠΑΣ γνώρισε την ήττα στα... σημεία με 5-4 ωστόσο το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς αρκετοί εξ αυτών που αγωνίστηκαν ήταν συμπαίκτες σε διάφορες ομάδες είτε αντίπαλοι. Όπως γίνεται αντιληπτό αμέτρητα ήταν τα πηγαδάκια που στήθηκαν με τις ιστορίες από το παρελθόν να αποτελούν το επίκεντρο.