Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για το τέλος συνεργασίας

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για το τέλος της συνεργασίας με Λίλα και Βίλα









Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα επιβεβαίωσε το τέλος της συνεργασίας με τους Βίλα Λίλα, οι οποίοι δεν τα βρήκαν με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη για την ανανέωση της συνεργασίας που λήγει στις 30 Ιουνίου 2014.
Στην ίδια ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι υπήρχε προφορική συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2017 όπως είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο η οποία όμως δεν ολοκληρώθηκε και έτσι παρέμειναν τα αρχικά συμβόλαια μέχρι 30 Ιουνίου 2014.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την μη ανανέωση  της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αndi Lila και Emilian Vila. Οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη  χωρίς τελικά να επέλθη συμφωνία ώστε  να προχωρήσουν, στην ανανέωση  της συνεργασίας τους (που λήγει στις 30-6-2014) με την ομάδα , για την νέα περίοδο,  εφόσον έχουν οικονομικές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, που είναι εξαιρετικά συμφέρουσες γι αυτούς και ο ομάδα μας δεν είναι δυνατόν να ανταγωνισθεί.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στην ομάδα και την άψογη επαγγελματική συμπεριφορά τους  και  εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

*Διευκρινίζεται ότι με τους δυο ποδοσφαιριστές υπήρχε μια καταρχήν προφορική συμφωνία ανανέωσης της συνεργασίας, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί με την  υπογραφή συμβολαίων.