Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

"Παίζουν" τα ονόματα Μάντζιου και Πετρόπουλου

Και ο Αντώνης Πετρόπουλος "παίζει" στα μεταγραφικά του ΠΑΣ ενώ χτεσινές πληροφορίες τον έφερναν μια ανάσα από τον ΟΦΗ








Στην απόκτηση επιθετικού για να είναι στήριγμα στον Μπράνα Ίλιτς είναι στον ΠΑΣ και σήμερα στην ειδησεογραφία «παίζουν» τα ονόματα των Βαγγέλη Μάντζιου και Αντώνη Πετρόπουλου.
Πιο συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ του onsports.gr αναφέρονται τα εξής: «Τα ονόματα των Μάντζιου και Πετρόπουλου συνεχίζουν να απασχολούν τους ιθύνοντες του «Άγιαξ της Ηπείρου». Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής αποτελεί το κύριο μέλημα των ιθυνόντων του ΠΑΣ Γιάννινα που θέλουν να κινηθούν σε… δοκιμασμένες λύσεις. Οι Ηπειρώτες έχουν σε περίοπτη θέση της λίστας τους τα ονόματα των Βαγγέλη Μάντζιου και Αντώνη Πετρόπουλου, μεταξύ άλλων.
Αναφορικά με τον πρώτο, που θεωρείται σίγουρο πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Λεβαδειακό, τροχοπέδη αποτελεί το οικονομικό, καθώς το κασέ του χαρακτηρίζεται υψηλό για τα δεδομένα του ταμείου του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Έτσι, προκρίνεται εξίσου και η περίπτωση Πετρόπουλου, με τον πρώην στράικερ του Απόλλωνα να είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του ΠΑΣ. Όμως ο 28χρονος επιθετικός δεν βιάζεται καθώς φαίνεται πως περιμένει κάτι καλύτερο, με τους Ηπειρώτες αν εξετάζουν και τις εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της γραμμής «κρούσης».