Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα πλέον στον ΠΑΣ

Ο Γιάννης Πετράκης κάνει τους τελικούς σχεδιασμούς












Λιγότερο από δύο εβδομάδες απέμειναν από την πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΠΑΣ ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σαιζόν και είναι λογικό στο διάστημα αυτό να υπάρξει κινητικότητα στα μεταγραφικά και κατά ένα μεγάλο ποσοστό να διαμορφωθεί το ρόστερ για τη νέα χρονιά.
Οπότε από σήμερα αρχίζει πλέον ο χρόνος να μετρά αντίστροφα για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», όσον αφορά τα μεταγραφικά, τις λύσεις συμβολαίων και την αναδιάταξη του ρόστερ. Βέβαια δεν θα βιαστούν, όπως λένε, να κλείσουν από τώρα όλες τις θέσεις και να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές οι οποίες μπορεί να γίνουν ακόμα και τον Αύγουστο αν προκύψει κάποια καλή περίπτωση, αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει και η προετοιμασία χωρίς ο προπονητής να ξέρει που θα βαδίσει και ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του.

Έτσι τις επόμενες μέρες πρώτα θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους όπως είναι οι Σκόνδρας, Αμπάρης, Σονγκό, Κυβελλίδης, τι θα γίνει με τους δανεικούς Κίτσου, Λεάντρο και μετά θα προχωρήσουν στην απόκτηση παικτών. Μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία θα έχουν ανακοινωθεί όλα τα ονόματα των νέων σε ηλικία παικτών από τη Β΄και Γ’ Εθνική αφού ήδη υπάρχουν επαφές με πολλούς απ’ αυτούς και με τις ομάδες τους όσοι δεν είναι ελεύθεροι.


Για τους έμπειρους παίκτες οι θέσεις είναι μόνο τρεις για άνω των 24 ετών θα προσπαθήσουν χωρίς βιαστικές κινήσεις να κάνουν τις καλύτερες δυνατές κινήσεις. Για την επίθεση εκτός του Βαγγέλη Μάντζιου φέρεται και ο Αντώνης Πετρόπουλος σαν μεταγραφικός στόχος. Με τον πρώτο σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αλλά είχαμε επισημάνει προ ημερών υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, προς το παρόν πάγωσαν οι συζητήσεις αλλά για τον ΠΑΣ το θέμα δεν έκλεισε. Για τον Πετρόπουλο δεν υπάρχει κάτι το νεώτερο αν έφτασε στο σημείο ο ΠΑΣ  να κάνει διαπραγματεύσεις μαζί του.