Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Στην Κωνσταντινούπολη οι ομάδες του ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Πόλη. Από αριστερά ο προπονητής τερματοφυλάκων Βασίλης Σκανδάλης με τον υπεύθυνο Τύπου Χρήστο Μεντή.











Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καθορίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας από Δευτέρα μέχρι και την άλλη Τρίτη 8 Ιουλίου που θα γίνει η αναχώρηση για το Καρπενήσι.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Καθορίσθηκε, από τον προπονητή Γιάννη Πετράκη και τους συνεργάτες του Γιώργο Γεωργουλόπουλο, Βασίλη Αλεξίου και Χρήστο Τσελιόπουλο, το πρόγραμμα προετοιμασίας για το χρονικό διάστημα (έως 8-7) που  θα βρίσκεται η ομάδα στα Γιάννινα.
 Την Δευτέρα και Τρίτη (30/6 και 1/7/2014) θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές και εργαστηριακές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών, (καθορίστηκαν τα γκρουπ), με την επίβλεψη του προπονητή φυσικής κατάστασης της ομάδας Βασίλη Αλεξίου.
*Η πρώτη προπόνηση και ο αγιασμός, θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης, 2-7-2014, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχισθούν στο Π.Ε.Α.Κ.Ι έως την Τρίτη, 8/9/2014, οπότε και η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έως και τις 24-7-2014.
* Οι εργαστηριακές  εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ιπποκράτειο Ιατρικό Κέντρο Ιωαννίνων, (ΦΩΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΑ 4-6 ΙΩΑΝΝΙΝΑ, τηλ: 26510 646 66 – 646 96 fax: 26510 646 96»
Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από χτες η αποστολή του Ερασιτέχνη ΠΑΣ αφού δύο ομάδες του θα λάβουν μέρος σε διεθνές τουρνουά. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Από σήμερα 26 Ιουνίου 2014 δύο ομάδες του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα δώσουν σειρά αγώνων με ομάδες της πρώτης κατηγορία της Τουρκίας μέχρι την 1 Ιουλίου 2014.

Η αποστολή σε θέρετρο της Κωνσταντινούπολης



Στο περιθώριο των αθλητικών υποχρεώσεων θα γίνουν περιηγήσεις όπως στον Βόσπορο, επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά, το Μπλέ Τζαμί και έτερους τουριστικούς χώρους, η αποστολή θα γίνει δεκτή από τον Δήμαρχο της πόλης στον οποίο θα δοθούν αναμνηστικά δώρα (φανέλα του ΠΑΣ/ΖΑΓΟΡΙ-σήμα ομάδας, μπρελόκ, στυλό του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κλπ), ενώ την Κυριακή η αποστολή θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία και θα γίνει δεκτή από τον Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίο.
Στον Πατριάρχη θα δοθεί ξυλόγλυπτο σκαλιστό σε οξιά με το έμβλημα της ομάδας, φανέλα της ομάδας, με το όνομά Του στο πίσω μέρος, ειδικό πακέτο με προιόντα της τοπικής Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ που είναι και χορηγός μας, προϊόντα του επί χρόνια χορηγού μας νερό ΖΑΓΟΡΙ, αλλά και προϊόντα της εταιρείας ΒΙΚΟΣ, γεωργικά υλικά για τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης.
Επίσης θα εγχειριστεί επιστολή του προέδρου της Γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, το περιεχόμενο της οποίας, ενδεχόμενα δημοσιοποιήσει ο Παναγιώτατος.

Να σημειώσουμε ότι τις επίσημες εμφανίσεις του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως και την φανέλα του Παναγιώτατου χορήγησε η ΔΩΔΩΝΗ, ενώ τα καπέλα στα μέλη της αθλητικής αποστολής χορήγησε η VODAFON και ο τοπικός αντιπρόσωπος ΠΡΟΚΟΣ Α.Ε. μέσω του γενικού Διευθυντή κ. Δημήτρη Πρόκου, τους οποίους και ευχαριστούμε».