Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Γυρίζει σύντομα σιδερένιος ο Χάρης Κωστάκης

Ο Χάρης Κωστάκης αριστερά με τη μπάλα από αγώνα της κυπελλούχου Σλοβενίας Ντομζάλε που υπήρξε βασικός παίκτης. Στον Πανιώνιο φέτος περιμένουν πολλά απ' αυτόν. 








Στο τελικό στάδιο αποθεραπείας είναι ο Γιαννιώτης μέσος του Πανιώνιου Χάρης Κωστάκης και αναμένεται πολύ σύντομα να γυρίσει σιδερένιος στα γήπεδα.
Όπως είναι γνωστό ο ταλαντούχος άσσος στο τελευταίο φιλικό με τον Ιωνικό τραυματίστηκε στο πόδι και υποβλήθηκε σε επιτυχέστατη εγχείρηση από τον Χρήστο Δάρα. Πολύ πιο σύντομα απ’ ότι αρχικά υπολογίζονταν ο Χάρης Κωστάκης θα είναι έτοιμος για να παίξει ποδόσφαιρο και να δικαιώσει όσους πιστεύουν στην αξία και το ταλέντο του. Μάλιστα θα είναι και στη νέα χρονιά στον Πανιώνιο, καθώς αυτό είναι και επιθυμία του Τερεζόπουλου και της διοίκησης των κυανέρυθρων πιστεύοντας ότι ο Γιαννιώτης μεσοεπιθετικός που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες του μεγάλου Άγιαξ στο Άμστερνταμ θα βοηθήσει την ομάδα τους. Ο Κωστάκης καθημερινά υπερβάλει εαυτόν ακολουθώντας κατά γράμμα στα Γιάννινα το πρόγραμμα αποθεραπείας περιμένοντας πως και πως την ώρα να γυρίσει στην ομάδα του. Μπορεί να μη προλάβει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του Πανιώνιου που θα γίνει αρχικά στο Καϊματσακλάν και μετά στο Καρπενήσι, αλλά σίγουρα θα είναι στο δεύτερο στάδιο που θα ακολουθήσει στην Αθήνα. Άλλωστε και επιθυμία των ανθρώπων του Πανιώνιου είναι να μη βιαστεί και να τηρηθούν τα στάδιο της αποθεραπείας ώστε να είναι εντάξει για να βγάλει το δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται. Όσοι ξέρουν τον Χάρη Κωστάκη έχουν να λένε για το ποδοσφαιρικό ταλέντο αλλά και για την προσωπικότητα που έχει σαν ποδοσφαιριστής. Μετά από ένα κύκλο ατυχιών η νέα σαιζόν θα είναι μια παραγωγική χρονιά για τον Γιαννιώτη ποδοσφαιριστή που έχει σημαντικές παραστάσεις και από το εξωτερικό.