Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Σαπαλίδης: Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα

Ο Σταμάτης Σαπαλίδης υπογράψει το διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την παρουσία του Παναγιώτη Χριστοβασίλη










Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Σταμάτη Σαπαλίδη από τους Τράχωνες. Αναλυτικά η ανακοίνωση, οι πρώτες δηλώσεις και το βιογραφικό του παίκτη:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Σαπαλίδη για τα επόμενα δυο χρόνια. Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Σταμάτης Σαπαλίδης δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα και γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος της. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη και τους προπονητές μου Γιάννη Πετράκη και Γιώργο Γεωργουλόπουλο, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της super league και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω».
* Ο Σταμάτης Σαπαλίδης γεννήθηκε στις 05-07-1990, και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο αλλά και στο κέντρο της επίθεσης. Την περίοδο 2012-13 ανακηρύχτηκε πρώτος σκόρερ όλων των ομίλων της Δ εθνικής πετυχαίνοντας σε 18 αγώνες 14 γκολ ενώ την επόμενη σεζόν , 2013-14, ανακηρύχτηκε πρώτος σκόρερ του 5ου ομίλου της Γ Εθνικής και δεύτερος όλων των ομίλων της κατηγορίας, πετυχαίνοντας σε 27 αγώνες που αγωνίσθηκε, 24 γκολ.

Προηγούμενες ομάδες: Περαμαικός, Εθνικός Πειραιώς, Νίκη Βόλου, Αγία Παρασκευή, ΠΑΟ Ρουφ, Τράχωνες.