Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Με ποιους ξεκίνησε πέρσι τέτοια μέρα ο "Άγιαξ"

Πέρσι τέτοια μέρα (27-6-2013) ξεκίνησε η προετοιμασία υπό την επίβλεψη του Σάββα Παντελίδη. Το στιγμιότυπο είναι του "ΗΑ" από το Καρπενήσι.


Αναδημοσίευση από την εφημερίδα "ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ"






Πέρσι τέτοια μέρα (27-6-2013) στον «Η.Α» κυριαρχούσε το ρεπορτάζ για το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τη νέα σαιζόν, τονίζοντας μεταξύ άλλων και τα εξής:
Ενώ οι παίκτες ξεκίνησαν από χτες ανά γκρουπ τις ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά, ο Σάββας Παντελίδης και οι συνεργάτες του μελετούν το ρόστερ της ομάδας και ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις για την αναμόρφωση και ισχυροποίηση του δυναμικού. 

Μετά τις αποχωρήσεις των Ντε Βινσέντι (πήγε Ολυμπιακό), Οικονόμου (Κάλλιαρι), Γεωργίου (Ατρόμητο), Φεγκρούς (Λεμεσό), Πάντου (αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο) και των Μπαμπανιώτη, Ταμπάση, Παππά, Νικλητσιώτη, Μπακόλα που έμειναν ελεύθεροι, στο ρόστερ είναι οι εξής ανά θέσεις ποδοσφαιριστές. Γκολκίπερ είναι οι νεοαποκτηθέντες Βελλίδης, Σωτηρίου και ο νεαρός Κολιοφούκας που έγινε επαγγελματίας από την Κ-20. 

Στην αμυντική γραμμή είναι οι Ντάσιος, Μιχαήλ, Ρουμπουλάκου, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Τζημόπουλος. Στο κέντρο οι Λίλα, Χαρίσης (έγινε επαγγελματίας από την Κ-20), Κεϊτά, Τσουκαλάς, Ιωάννου, Αυγενικού, Κοροβέσης, Βίλα και στην επίθεση είναι οι Ίλιτς, Γιάκος, Νάκος, Τοπούζης (γύρισε από την Επανομή που ήταν δανεικός). Απ’ αυτούς πολλές συμμετοχές και βασικοί παίκτες στην ενδεκάδα ήταν οι Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Λίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ίλιτς, αλλά πολύ καλά παιχνίδια έκαναν και οι Μπέριος, Βίλα, Γιάκος, Ντάσιος, Κεϊτά, Ρουμπουλάκου σε κρίσιμα παιχνίδια. 

Ουσιαστικά υπάρχουν 21 ποδοσφαιριστές και αν αναλογιστούμε ότι ο Σάββας Παντελίδης θα δουλέψει με ένα ευκίνητο ρόστερ 26 ατόμων που με τις προσθήκες των νέων παικτών από τις υποδομές θα είναι γύρω στα 28 με 29 άτομα, τότε αναμένεται να γίνουν ακόμα 4-6 μεταγραφές για την ενδυνάμωση του ρόστερ».