Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Οι βετεράνοι του ΠΑΣ 4-3 κέρδισαν στην Αλβανία

Η ομάδα των βετεράνων στο γήπεδο Αργυροκάστρου. Όρθιοι από αριστερά: Τσιάβος, Μάστακας, Παλιάγκας, Ζαβογιάννης, Οικονόμου, Ζώης, Κώτσιας. Καθιστοί: Γκαρόζης, Μαρούλης, Λιάκος, Γιάτσος, Μπουτσουρής.




Μπήκε το καλοκαίρι και σε αγωνιστική εγρήγορση είναι και οι βετεράνοι του ΠΑΣ. Στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ταξίδεψαν στην Αλβανία όπου αντιμετώπισαν στο γήπεδο του Αργυροκάστρου τους βετεράνους της Λουφτετάρι.
Συνδετικός κρίκος ο Αριάν Μπελά που είχε την ιδέα του φιλικού, αφού αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες. Και στο φιλικό των παλαιμάχων αγωνίστηκε από ένα ημίχρονο στην κάθε ομάδα. Η φιλοξενία ήταν άριστη και θα υπάρξει φιλικό και στα Γιάννινα. Για την ιστορία να αναφερθεί ότι οι βετεράνοι του ΠΑΣ κέρδισαν με σκορ 4-3. Στην αποστολή από πλευράς ΠΑΣ συμμετείχαν: Λιάκος, Παπαχρήστου, Χαρίσης, Γιάτσος, Οικονόμου, Κώτσιας, Κλείτσας, Τσιάβος, Ζώης, Παλιάγκας, Τσιατούρας, Τζιάλλας, Μάστακας, Μαρούλης, Ζαβογιάννης, Γκαρόζης, Μπουτσουρής. Αρχηγός αποστολής ήταν ο Νικήτας Λάππας. Αύριο Δευτέρα οι βετεράνοι του ΠΑΣ θα αγωνιστούν στα Γιαννιτσά με μικτή παλλαιμάχων της περιοχής κόντρα σε Φώτη Μαντζούκη, Συμεών Γιαβάση και άλλους.