Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Βόμβα στο Ηράκλειο με προσφυγή του Μπούρμπου

Προσφυγή ο Γιαννιώτης Χρήστος Μπούρμπος στον ΟΦΗ.











Φαινόταν εδώ και καιρό ότι κάτι τρέχει με τον Χρήστο Μπούρμπο και οι τελικά οι υποψίες, πήραν σάρκα και οστά. Ο Χρήστος Μπούρμπος κατέθεσε προσφυγή για να διασφαλίσει τα οφειλόμενα προς το πρόσωπο του, τα οποία ξεπερνούν τις 320 χιλ. ευρώ!
Ο Μπούρμπος που έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, προσπαθούσε όπως υποστηρίζει να έρθει σε συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθο Πουλινάκη, αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο 31χρονος δεξιός μπακ, πήρε την απόφαση την περασμένη Παρασκευή να προβεί στην κίνηση αυτή, καθώς όπως λέει βαρέθηκε να περιμένει και να τον κοροιδεύουν. Οι οφειλές του έχουν να κάνουν με την παρουσία του στον ΟΦΗ τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς κάθε χρόνο, δεν λάμβανε τα χρήματα που προέβλεπε το συμβόλαιο του.
Ο Μπούρμπος ήταν φέτος απο τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ, ενώ ψηφίστηκε κορυφαίος δεξιός μπάκ του πρωταθλήματος. Εκανε γεμάτη χρονιά με 28 συμμετοχές και ήταν η δύναμη του ΟΦΗ στα άκρα της άμυνας του. Το πλήγμα είναι οικονομικό για τον ΟΦΗ, αλλά και αγωνιστικό, καθώς αν ο παίκτης μείνει ελεύθερος, η κρητική ομάδα χάνει ένα βασικό στέλεχος. Η προσφυγή του Μπούρμπου προστίθεται σε εκείνη του Βερόν, η οποία είναι στα ίδια οικονομικά επίπεδα και σαφώς αποτελούν ένα μεγάλο αγκάθι για το ταμείο της ομάδας.

Τι λένε στην ΠΑΕ ΟΦΗ

Στην ΠΑΕ ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι για να προβεί ο Μπούρμπος στην κίνηση να κάνει προσφυγή, αυτό σημαίνει ότι έχει βρεί ήδη ομάδα, καθώς έκανε καλή χρονιά και είναι λογικό οι προτάσεις να μην λείπουν. Ωστόσο στην επίσημη της ενημέρωση η ΠΑΕ ΟΦΗ για το θέμα Μπούρμπου, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ επιχειρεί να περάσει μάλλον...χαλαρά το θέμα αναφέροντας ότι «προσφυγή για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα χρήματα του, η πλειοψηφία των οποίων προέρχεται απο τις προηγούμενες διοικήσεις, κατέθεσε ο Χρήστος Μπούρμπος. Η διοίκηση είναι σε ανοικτή γραμμή με τον παίκτη και τον δικηγόρο του προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη λύση για τον ίδιο και την ομάδα».

ΠΗΓΗ: prismasport.gr