Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΕΠΟ σε ΠΑΣ: Αν θέλεις άνοιξε τον φάκελο

Τόσο η ΕΠΟ όσο και ο Δημητρίου πέταξαν το μπαλάκι στον ΠΑΣ για να ανοίξει το φάκελό του και να λυθεί το μυστήριο. Τι θα κάνει τώρα ο Χριστοβασίλης; Θα συναινέσει στο άνοιγμα του φακέλου για  να τελειώνει και αυτή η ιστορία;







Στην αντεπίθεση πέρασε η ΕΠΟ, όπου με ανακοίνωσή της καλεί την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να συναινέσει εγγράφως για το άνοιγμα του φακέλου αδειοδότησης για να φανεί αν σωστά ή όχι το τμήμα αδειοδότησης εισηγήθηκε να μη πάρει άδεια η Γιαννιώτικη ΠΑΕ.
Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ήρθε με αφορμή ανακοίνωση του ΠΑΣ για τη συνάντηση του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή. Είναι μια απάντηση «καρφί» για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα που καλείται τώρα να αποφασίσει αν πρέπει να ανοίξει ή όχι τον φάκελό της για να λάμψει η αλήθεια και να πληροφορηθεί ο κόσμος του ΠΑΣ τι συμβαίνει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με τη συνάντηση που είχε ο κ. Γ.Σαρρής με τον κ. Γ.Χριστοβασίλη για θέματα αδειοδότησης, ανακοινώνεται ότι εάν και εφόσον η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θεωρεί ότι έχει αδικηθεί στη διαδικασία που ακολουθήθηκε, καλείται άμεσα να συναινέσει εγγράφως στο άνοιγμα του φακέλου της προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθότητα ή μη των όποιων εισηγήσεων του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ».