Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Έτοιμος να "τρέξει" τις εξελίξεις ο Χριστοβασίλης

Έτοιμος να περάσει στην αντεπίθεση είναι ο Γιώργος Χριστοβασίλης


Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ (agon.gr)







Στην αντεπίθεση σκοπεύουν να περάσουν στο επόμενο χρονικό διάστημα στον ΠΑΣ, για να μπουν πολλά θέματα σε μια σωστή σειρά και να αρχίσει πάλι η ιστορική ομάδα να αποπνέει θετική αύρα προς τον κόσμο της και να τον φέρει πιο κοντά στη νέα σαιζόν.
Το τελευταίο διάστημα με αφορμή την μη αδειοδότηση της ομάδας και τα συνεχή δημοσιεύματα περί παραχώρησης βασικών παικτών όπως οι Κοροβέσης, Βελλίδης, Κρητικός, είναι αλήθεια ότι δημιούργησαν σωρεία σχολίων στα Γιάννινα και μια αρνητική εικόνα για την θρυλική ομάδα της Ηπείρου. Ο Γιώργος Χριστοβασίλης είναι διατεθειμένος να περάσει το επόμενο διάστημα στην αντεπίθεση και να δώσει τις δέουσες απαντήσεις σε κάθε κατεύθυνση. Για το θέμα της μη αδειοδότησης έγινε γνωστό από το περιβάλλον του ότι θα μιλήσει πολύ σύντομα για να λύσει απορίες που υπάρχουν.

Ωστόσο ο ηγέτης του «Άγιαξ» περισσότερο θέλει να μιλήσει με έργα και όλα δείχνουν ότι θα «ξαναχτυπήσει» με την είσοδο του Ιουνίου, όπως συνηθίζει πάντα να κάνει τον μήνα αυτό. Τότε θα ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές, η αναδιάταξη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ αναφορικά με σενάρια αποχώρησης παικτών από τον ΠΑΣ τονίζεται ότι μόνο αν υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση που είναι προς το συμφέρον της ομάδας θα υπάρξει παραχώρηση ποδοσφαιριστή, όπως έγινε πέρσι με τον Μάριο Οικονόμου που παραχωρήθηκε έναντι 500.000 ευρώ στην Κάλλιαρι της Ιταλίας. Ξεπούλημα σε καμία περίπτωση δεν θα γίνει.

Και αυτή τη στιγμή ο Νίκος Κοροβέσης είναι αυτός που είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αρκετών ομάδων, όπως ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα παραχωρηθεί αν δεν είναι ανάλογα με την αξία του τα ανταλλάγματα. Από τον ΠΑΣ τονίζεται ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση να παραχωρηθούν παίκτες, πλην κάποιας ειδικής περίπτωσης που θα προκύψει. Στον αντίποδα όλων αυτών, ο Γιάννης Πετράκης από την Κρήτη που κάνει διακοπές σε καθημερινή  βάση εξετάζει περιπτώσεις παικτών από Ελλάδα και εξωτερικό, όπως τις τελευταίες μέρες έπεσαν στο τραπέζι τα ονόματα των Τσαμπούρη και Ανιέτε της Νίκης Βόλου, για να κάνει τις τελικές επιλογές.

Πολύ πριν ξεκινήσει η προετοιμασία θα έχουν ανακοινωθεί οι πρώτες μεταγραφές. Θα μείνει μια θέση ανοιχτή, ειδικά για παίκτη άνω των 24 ετών, γιατί ο ΠΑΣ δικαιούται λόγω περιορισμού τρεις μεταγραφές και θέλει αρκετό ψάξιμο για να βρει τους καλύτερους παίκτες που θα τον βοηθήσουν. Όπως έγινε το 2012, που είχε μπει ο Αύγουστος και έγιναν οι πολύ καλές μεταγραφές των Τσουκαλά και Ίλιτς.


Ο Χριστοβασίλης θα προσπαθήσει το επόμενο διάστημα να κλείσει πολλά θέματα, δίνοντας την εντύπωση αλλά και τη διαβεβαίωση ότι και φέτος θα γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για την ενίσχυση της ομάδας, ώστε να συμμετάσχει με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα. Μέσα από τον ΠΑΣ λένε ότι δεν συμπληρώθηκε ούτε μια εβδομάδα που έφυγαν οι παίκτες σε άδεια, ουσιαστικά δεν έληξε η τρέχουσα μεταγραφική σαιζόν και είναι πολύ πρόωρο αλλά και άδικο να γίνονται κριτικές και πιο πολύ αρνητικά συμπεράσματα, τη στιγμή που ακόμα δεν έγινε ο προγραμματισμός για τη νέα σαιζόν.