Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Και Ιταλικές σειρήνες για τον Κοροβέση

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον θα είναι το φετινό καλοκαίρι για το Νίκο Κοροβέση










Όπως φαίνεται ο Νίκος Κοροβέσης θα μονοπωλήσει το μεταγραφικό ενδιαφέρον του καλοκαιριού. Σύμφωνα με το onsports.gr τρεις Ιταλικές ομάδες οι Σαμπντόρια, Κάλιαρι και Τζένοα ενδιαφέρονται για το μέσο του ΠΑΣ. Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Στο… στόχαστρο τριών ομάδων από την Ιταλία βρίσκεται ο 23χρονος μέσος των Ηπειρωτών. Οι εμφανίσεις του στη Super League με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα έστρεψαν τα φώτα πάνω του αναδεικνύοντάς τον ως μια αξιόπιστη και πολλά υποσχόμενη λύση για το χώρο του κέντρου. Ο λόγος για τον Νίκο Κοροβέση που την φετινή σεζόν μέτρησε 29 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» και όπως αναφέρεται βρίσκεται ήδη στο… στόχαστρο του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Όμως σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το όνομα του 23χρονου χαφ «παίζει» και στο μεταγραφικό παζάρι του εξωτερικού. Οι ιθύνοντες του ΠΑΣ λοιπόν έχουν δεχτεί… κρούση από την Ιταλία, με τον Κοροβέση να απασχολεί τις Σαμπντόρια, Κάλιαρι και Τζένοα και τη διοίκηση της ηπειρώτικης ΠΑΕ να ασχολείται τις προσεχείς ημέρες με το ιταλικό ενδιαφέρον ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο καλύπτεται η ομάδα αλλά και ο παίκτης από τις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία του συλλόγου.