Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Ο Πανερυθραϊκός κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδος

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του κυπέλλου. Φωτογραφία από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ









Ο Πανερυθραϊκός επικράτησε στην Κόρινθο 2-1 του Ερμή Κιβερίου και αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ερασιτεχνών 2014. Στον θεσμό αυτό συμμετείχε και η Πίνδος Κόνιτσας ως κυπελλούχος της ΕΠΣΗΠ αλλά αποκλείστηκε στην Κέρκυρα από το πρώτο ματς.
Σε έναν τελικό που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων έως τη λήξη του, ο Πανερυθραϊκός κατέκτησε το τρόπαιο χάρη στα γκολ των Τσίπρα (7΄) και Παπάζογλου (54΄), ενώ η ομάδα από την Αργολίδα είχε ισοφαρίσει με τον Μπεξή στο 51΄.

Διαιτητής του τελικού ήταν ο Γιάννης Νεοφυτιάδης, με βοηθούς τους Γιάννης Μπετσόγλου-Παναγιώτη Κωνσταντόπουλο και 4ο διαιτητή τον Πέτρο Τσαγκαράκη (όλοι από ΕΠΣ Κορινθίας). Ο κ. Νεοφυτιάδης απέβαλε με κόκκινη κάρτα στο 90΄+12 τους Μολφέση, Γκόλια, Κοζιώτη, Φίλη, ενώ παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Καζά, Μπάρδη, Σαξανίδη, Μπεξή, Γκριτζά, Βαρβουλέτο, Φίλη, Πήδουλα.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Γλυνός, Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Αδραχτάς (89΄ Μίχος, 90΄ +12 Πήδουλας), Λάσκαρης, Τσίπρας (70΄ Γιαννόπουλος), Αντωνιάδης, Παπάζογλου

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης, Διαμαντής (46΄ Δρούλιας), Δρούγκας, Φίλης, Σελής, Καζάς (76΄ Βαβουλέτος), Καλυβόπουλος, Μπάρδης (71΄ Κεχαγιάς), Μπεξής, Δημάκος, Σαρρής