Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Πάντα Ιούνιο μήνα "χτυπά" ο Χριστοβασίλης

Έτοιμος για την αντεπίθεση ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης που "χτυπά" πάντα Ιούνιο μήνα! Στο στιγμιότυπο με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο


Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ






Μέχρι τέλος Μαΐου δεν αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις στον ΠΑΣ. Οι παίκτες από την Παρασκευή είναι σε διακοπές, το ίδιο και ο Πετράκης, ενώ κι αυτή η εβδομάδα θα είναι εκλογική λόγω των Ευρωεκλογών και των επαναληπτικών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Από τον Ιούνιο και μετά θα ξεκινήσουν οι εξελίξεις όσον αφορά τον σχολιασμό για τη νέα χρονιά. Το πολύ να ανακοινωθεί σε κάποιους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους να ψάξουν για ομάδα γιατί υπάρχουν και ηλικιακοί περιορισμοί λόγω μη αδειοδότησης. Τα μεταγραφικά σενάρια πάντα θα υπάρχουν, είτε για παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΠΑΣ, είτε για παίκτες του ΠΑΣ που ενδιαφέρουν άλλες ομάδες.

Εξελίξεις θα υπάρχουν από τον Ιούνιο και μετά. Άλλωστε το συνηθίζει πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης τις πρώτες μέρες του Ιουνίου να αρχίζει τον σχεδιασμό για τη νέα σαιζόν και την αντεπίθεση. Πέρσι Ιούνιο μήνα έγιναν τα πιο σημαντικά γεγονότα, όπως το τέλος της συνεργασίας με Γιάννη Χριστόπουλο, πρόσληψη Σάββα Παντελίδη, έγιναν οι πρώτες μεταγραφές (Βελλίδης, Σωτηρίου) και άρχισε η μηχανή να παίρνει μπροστά. Το 2012 πάλι τον ίδιο μήνα ο πρόεδρος του ΠΑΣ αποφάσισε να αναθέσει την τεχνική ηγεσία στον Γιάννη Χριστόπουλο μετά την αρνητική απάντηση του Άγγελου Αναστασιάδη, να ανανεώσει τα συμβόλαια των Πάντου, Τζημόπουλου και να αφήσει ελεύθερους παίκτες όπως ο Μπακαγιόκο και άλλοι.

Αρχές Ιουνίου του 2011 είχε ανανεώσει τα συμβόλαια των Κυριάκου, Κηπουρού και μέχρι στις 8 Ιουνίου είχε κλείσει το αθλητικό κέντρο στο Ζέεφλεντ, έκλεισε τις μεταγραφές Γεωργίου, Ταμπάση, άνοιξε επαφές με Ζαϊρί, Μπουζίντ, Επστάϊν και έστειλε τελεσίγραφο στο Μπακαγιόκο να ανανεώσει το συμβόλαιο! Το 2010 στις 31 Μαΐου έφτασε στα Γιάννινα ο Στεφάν Ντεμόλ για να πιάσει δουλειά, στις 1 Ιουνίου ανακοινώθηκε η απόκτηση του Τάσου Κυριάκου που ήταν η πρώτη μεταγραφή, άνοιξε δίαυλος επικοινωνίας με Πάντο, Σκούφαλη και μέχρι στις 6 Ιουνίου είχαν κλειστεί και τα πρώτα 3 φιλικά με Βέροια, Πιερικό και Παναχαϊκή!


Αν πάμε και πιο πίσω, το 2009 που είχε ανεβεί η ομάδα στη σούπερ λίγκα, στις 1 Ιουνίου έγινε η υποδοχή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στα Γιάννινα, ήταν ήδη κλεισμένος ο προπονητής Γιώργος Παράσχος, ενώ μέχρι στις 10 Ιουνίου είχαν ήδη γίνει παίκτες του ΠΑΣ οι Ελευθερόπουλος, Μενδρινός, Βαγγελής, Σιαλμάς, Ντιμπαλά, Σενόνε, Ανδράλας, Μαϊστόροβιτς. Συνεπώς και φέτος κάπου εκεί θα κινηθούν χρονολογικά οι εξελίξεις στον ΠΑΣ, ανεξάρτητα αν οι οικονομικές συνθήκες και τα δεδομένα στο ποδόσφαιρο είναι τώρα εντελώς διαφορετικά από τότε.