Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Τι λένε στην Κύπρο για τον Ντε Βινσέντι

Στην Κύπρο λένε ότι ο Τόμας Ντε Βινσέντι θα μείνει στον ΑΠΟΕΛ. 











Για το τι σκέπτεται να κάνει ο Τόμας Ντε Βινσέντι και αν θα μείνει ή όχι στο ΑΠΟΕΛ έχει ενδιαφέρον ένα ρεπορτάζ που παραθέτουμε από την Κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net.gr

Σύμφωνα με την Ελληνική Sportday και τη στήλη «Τρελός του Χωριού» ο Ντε Βινσέντι ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του με τον ΑΠΟΕΛ στο Κυπριακό πρωτάθλημα, και στη συνέχεια ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ντε Βινσέντι ενημερώθηκε από τον Ολυμπιακό ότι και πάλι δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ για την νέα αγωνιστική σεζόν και αλλά πολύ σύντομα έχει βρει το νέο σταθμό στην καριέρα του.

Σε επικοινωνία που είχαμε με το επίσημο ΑΠΟΕΛ μας λέχθηκε πως εδώ και αρκετές βδομάδες είναι σε επαφή με τον Ολυμπιακό για να παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στην Κύπρο. Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον Αργεντινό καθώς είναι επιθυμία και του ιδίου η παραμονή του στο νησί μας. Αυτό που απομένει είναι το καθεστώς παραχώρησης του από τον Ολυμπιακό. Αυτό που συζητείται  στις τελευταίες επαφές ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Ντε Βινσέντι είναι να συνεχίσει στην Κύπρο, να υπογραφτεί συμφωνία συνιδιοκτησίας των ερυθρολεύκων με τους γαλαζοκίτρινους και αξιοποίησής του από κοινού από τις δύο ομάδες.