Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τι λένε από τον ΠΑΣ για ΑΕΚ και Κοροβέση











Το Σάββατο 10 Μαΐου είχαμε γράψει σε τούτο το blog επί λέξει τα εξής: «Εδώ και καιρό υπάρχουν σενάρια για ΑΕΚ και Κοροβέση. Ναι αλλά ο... τζάμπας πέθανε και θα πρέπει ο "Τίγρης" να βάλει το χέρι στην τσέπη για να τον πάρει και όχι με "μπλα-μπλα". Σήμερα κύκλοι της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα τόνιζαν ότι πολλά γράφονται για τον Κοροβέση αλλά επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ δεν κατατέθηκε ακόμα στον ΠΑΣ για την απόκτηση του εν λόγω ποδοσφαιριστή. Και από την στιγμή που δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, σύμφωνα πάντα με όσο λένε μέσα από τον ΠΑΣ, το ενδιαφέρον της Ένωσης δεν έχει και κάποιο ουσιαστικό αντίκτυπο. Οι ίδιοι κύκλοι της ΠΑΕ ανέφεραν ότι για τον Κοροβέση εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Αυτά διαρρέονταν σήμερα από τον ΠΑΣ. Θα είχε βέβαια ενδιαφέρον να ακουστεί και η άλλη πλευρά, τι λένε από την  ΑΕΚ και ως τα ρεπορτάζ της Ένωσης έχει «παίξει» τόσο πολ/υ το θέμα Κοροβέση σε σημείο που να κάνουν λόγο για απευθείας επαφές του Μελισσανίδη με τον Χριστοβασίλη. 
Έχουμε πει πολλές φορές ότι στα μεταγραφικά θέματα, πάντα και για όλα τα ζητήματα να έχουμε τις επιφυλάξεις μας, γιατί τέτοιου είδους διαβουλεύσεις δεν γίνονται στο….. παζάρι, αλλά είναι μυστικές διαβουλεύσεις σε επίπεδο κορυφής. Πάντως η διάθεση από τον ΠΑΣ να πουληθεί ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής υπάρχει, αρκεί η πρόταση να είναι καλή και να ανταποκρίνεται στην αξία του νεαρού άσσου.