Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Παρέδωσαν τις εκθέσεις Τάτσης και Λαδιάς

Στιγμιότυπο από τις δοκιμές νέων παικτών στον ΠΑΣ










Εκθέσεις αξιολόγησης των παικτών των ομάδων νέων Κ-20 και Κ-17 του ΠΑΣ παρέδωσαν σήμερα στον υπεύθυνο υποδομών της ΠΑΕ Χρήστο Παπαγεωργίου ο προπονητής της Κ-20 Γιάννης Τάτσης και ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ-17 Γιώργος Λαδιάς.
Παράλληλα και οι γενικοί αρχηγοί των ομάδων νέων Λευτέρης Ντούσκος και Γιάννης Δεβελέγκας παρέδωσαν τις δικές τους εκθέσεις σε ότι έχει σχέση με την οργάνωση των τμημάτων και το διοικητικό κομμάτι. Μετά απ’ αυτά ο κ. Παπαγεωργίου θα ενημερώσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Χριστοβασίλη και τη διοίκηση για την πορεία των ομάδων νέων στη σαιζόν που πέρασε. Στο μεταξύ νέος κύκλος δοκιμών νέων παικτών άρχισε από σήμερα στον ΠΑΣ υπό την επίβλεψη Γιάννη Πετράκης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (12/5/)

Επαναληπτικά δοκιμαστικά τεστ σε ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 1998-99 πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο ΠΕΑΚΙ. Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη των προπονητών των ομάδων υποδομής Γιάννη Τάτση, Χρήστου Αγγέλη και των συνεργατών του προπονητή μας Γιάννης Πετράκη, Γιώργου Γεωργουλόπουλου, και Χρήστου Τσελιόπουλου (στους τερματοφύλακες). Στα δοκιμαστικά συμμετείχαν ποδοσφαιριστές που στην πλειοψηφία τους ήταν εκτός των ομάδων του Ν.Ιωαννίνων.
* Τα δοκιμαστικά παρακολούθησαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής Κ15, Κ17, Κ20, της ΠΑΕ, κος Χρήστος Παπαγεωργίου και οι γενικοί αρχηγοί των τμημάτων, Γιάννης Δεβελέγγας και Λευτέρης Ντούσκος.
* Συμβούλιο των διοικητικών παραγόντων των τμημάτων υποδομής πραγματοποιήθηκε σήμερα, όπου παραδόθηκε στον υπεύθυνο υποδομών κο Παπαγεωργίου, από τους προπονητές Γιάννη Τάτση και Γιώργο Λαδιά, έκθεση αξιολόγησης, που αφορά τους ποδοσφαιριστές των τμημάτων Κ17, Κ20, όπως επίσης και φάκελος παρατηρήσεων σχετικά με την διοικητική λειτουργία των τμημάτων, από τους γενικούς αρχηγούς Γιαννη Δεβελέγκα και Λευτέρη Ντούσκο.

Ο κος Παπαγεωργίου θα συναντηθεί τις επόμενες μέρες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κο Χριστοβασίλη,προκειμένου να τον ενημερώσει για τα πεπραγμένα της φετινής αγωνιστικής περιόδου των τμημάτων και να καθορίσουν το διοικητικό πλάνο οργάνωσης των τμημάτων Κ15. Κ17, Κ20, για την νέα σεζόν.