Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Σκούπα στη Βέροια, αποχώρησαν προπονητής και 6 παίκτες!

Έπεσε σκούπα στη Βέροια, με την αποχώρηση του προπονητή Ντόστανιτς και 6 παικτών. Και είμαστε ακόμα στο Μάϊο. 










Παρελθόν από τη Βέροια αποτελούν και επίσημα οι Πάβελ Κομόλοφ, Ίσμαελ Γκονσάλβες, Πετρ Τραπ, Μοχαμανού Σισοκό, Κώστας Μπάρμπας και Γγιγέρμο Πέρεζ Μορένο. Για τον πρώτο ήταν γνωστό ότι θα βρίσκεται εκτός της «βασίλισσας του Βορρά» εδώ και αρκετό καιρό, ενώ πριν από μερικές μέρες γνωστοποιήθηκε ότι δε θα συνεχίσουν και οι Γκονσάλβες, Τραπ.

Βέβαια, και οι άλλοι τρεις παίκτες ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου, με την ομάδα της Ημαθίας να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας μαζί τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια
Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές: Pavel Komolov, Esmael Goncalves, Mohamadou Sissoko, Petr Trapp, Κώστα Μπάρμπα και Guillermo Perez Moreno και τους εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.
Επιβεβαίωση για Ερνάντεθ

Από εκεί και πέρα, από το μεσημέρι έχει δει το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι οι άνθρωποι του συλλόγου είναι σε συζητήσεις με τον Κίκε Ερνάντεθ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Κάτι που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ από τη Βέροια, τη στιγμή που υπάρχει και η πρόταση στον Ράτκο Ντόστανιτς. Βέβαια, όλα αυτή τη στιγμή παραμένουν ανοιχτά στο θέμα του προπονητή.
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr