Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ήττα 3-0 της Ανατολής και τέλος οι ελπίδες ανόδου

Τέλος οι ελπίδες ανόδου για τον Α. Ο. Ανατολής











Τέλος πήραν σήμερα τα όνειρα και οι ελπίδες του Α. Ο. Ανατολής για να διεκδικήσει άνοδο στην Γ’ Εθνικής καθώς έχασε 3-0 στα Τρίκαλα από το Φλαμούλι και έτσι τελείωσαν και μαθηματικά οι ελπίδες ανόδου.
Οπότε τα υπόλοιπα δύο παιχνίδια εντός έδρας με Α. Ο. Συναράδων Κέρκυρας και Δόξα Γαρδικίου Θεσπρωτίας έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα. Αντίθετα το Φλαμούλι έκανε ένα ακόμα αποφασιστικής σημασίας βήμα για να κλειδώσει και μαθηματικά την πρώτη θέση που θα το οδηγήσει για πρώτη φορά στη Γ’ Εθνική. Η Ανατολή άντεξε στο α’ μέρος όπου κράτησε ανέπαφη την εστία της. Όμως στο 56’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λισγάρα με 2η κίτρινη κάρτα και αμέσως μετά διπλασιάστηκε το κακό, καθώς το Φλαμούλι στο 57’ έκανε το 1-0 με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Ντούβλη στο «Γ» της εστίας του Γιαννούση. Λίγο μετά στο 73’ ο Τσιούκας με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για την Τρικαλική ομάδα και στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης με πέναλτι το 3-0. Διαιτητής του αγώνα ο Τζοβάρας (Φωκίδας).
Α. Ο. Φλαμουλίου: Ντάσκας, Χατζηνικόλα, Σαμαράς (79’ Γκαγκαστάθης), Μάλλιαρης, Ρόμπας, Μπασιάκας, Χοτζάι, Α. Τσιούκας, Β. Τσιούκας, Ντούβλης, Καραίσκος (59’ Γκαντιάς)
ΑΝΑΤΟΛΗ: Γιαννούσης, Μπάφας, Γκαρτζονίκας, Λισγάρας, Μπίζιος, Τσιουρής, Μούλιας (73’ Χριστοφορίδης), Μώκος, Ναυρόζογλου, Μπούρμπος (83’ Ντόμαρης), Μπιστιόλης.

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Φλαμούλι – Ανατολή 3-0

Δόξα Γαρδικίου – Συναράδες Κέρκυρας 0-1


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 4 αγώνες)
Φλαμούλι 10
Συναράδες 7

Ανατολή 3

Δόξα Γαρδικίου 1

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)
Κυριακή 1-6-2014 (17:00)
Α. Ο. Συναράδων – Φλαμούλι
Ανατολή – Δόξα Γαρδικίου