Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

90 παίκτες δοκιμάστηκαν σήμερα στον ΠΑΣ!












Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι δοκιμές νέων παικτών που ξεκίνησαν από σήμερα Πέμπτη και θα ολοκληρωθούν αύριο Παρασκευή. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Ξεκίνησαν σήμερα τα τεστ επιλογής ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν στα Τμήματα Υποδομής, που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Super League.
Με την συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη 1998-1999 ξεκίνησε  σήμερα η πρώτη μέρα των δοκιμαστικών που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.
Συμμετείχαν 90 ποδοσφαιριστές οι οποίοι χωρίσθηκαν  σε 10μελή γκρουπ και συμμετείχαν σε αγωνιστικά παιχνίδια.
Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν ο προπονητής μας Γιάννης Πετράκης, οι συνεργάτες του Γιώργος Γεωργουλόπουλος, Χρήστος Τσελιόπουλος (παρακολούθησε τους τερματοφύλακες), Βασίλης Αλεξίου και ο προπονητής της Κ20 Γιάννης Τάτσης με τους συνεργάτες του Βαγγέλη Τζιάρα και Χρήστο Αγγέλη.
Παρών καθ όλη την διάρκεια των δοκιμαστικών ήταν ο γιατρός Κων/νος Πάτρας και ο φυσιοθεραπευτής Φίλιππος Σκόρδος με τον συνεργάτη του Κωνσταντίνο Στέφο, καθώς επίσης  και οι γενικοί αρχηγοί Γιάννης Δεβελέγγας και Λευτέρης Ντούσκος, των ομάδων  Κ17 και Κ20 αντίστοιχα.
Οι νεαροί αθλητές που συμμετείχαν στα σημερινά δοκιμαστικά θα ενημερωθούν και θα  επαναξιολογηθούν, σε σύντομο χρονικό διάστημα,  συμμετέχοντας σε αγωνιστικά τμήματα μικρότερων αγωνιστικά ομάδων.
Αύριο θα πραγματοποιηθούν στο ΠΕΑΚΙ οι δοκιμές των γεννηθέντων τα έτη 2000 και 2001.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ευχαριστεί το υπαλληλικό προσωπικό του ΠΕΑΚΙ για τις διευκολύνσεις και την άψογη εξυπηρέτηση που παρείχε καθ όλη την διάρκεια των σημερινών δοκιμών στους προπονητές και τους νεαρούς αθλητές».