Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

"Ματς της χρονιάς" το Σάββατο με τον Λεβαδειακό

Μπορεί να έχασε ο ΠΑΣ 1-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο και να έχει ένα αρνητικό σερί 4 ηττών στα 4 τελευταία παιχνίδια, αλλά άρχισε να διαφαίνεται φως στο τούνελ για την ανάκαμψη της ομάδας στα επόμενα παιχνίδια.

Όπως σχολιάζει ο κόσμος στα Γιάννινα, τουλάχιστον στο Περιστέρι η ομάδα πάλεψε για κάτι καλύτερο, έδειξε φιλοτιμία, αγωνιστικότητα και δεν είχε καμία σχέση με την νωθρότητα και κακή αγωνιστική εικόνα που έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια με Καλλονή και Απόλλωνα Σμύρνης. Και ανέφεραν ότι με 4 ελλείψεις σημαντικών παικτών (Τζημόπουλος, Λίλα, Βίλα, Σονγκό) και με ανοιχτές πληγές από την παραίτηση του Σάκη Τσιώλη, στάθηκαν ικανοποιητικά στο Περιστέρι, ανεξάρτητα από την ανωτερότητα που έδειξε ο Ατρόμητος. Κι αυτές οι ηλιαχτίδες φωτός που βγήκαν από το παιχνίδι του Περιστερίου στο θολό τοπίο που υπάρχει τον τελευταίο καιρό στον «Άγιαξ της Ηπείρου» δίνουν την αίσθηση ότι θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και θα επιστρέψουν τα χαμόγελα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Με βασικό και στρατηγικό στόχο την παραμονή στη σούπερ λίγκα. Από εδώ και πέρα όλη η προσπάθεια θα στοχεύει εκεί, δηλαδή στην αποφυγή του υποβιβασμού γιατί πιέζει ο χρόνος και το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Έτσι το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στα Γιάννινα, λόγω της κατάστασης που υπάρχει από μόνο του γίνεται «παιχνίδι της χρονιάς» για τους κυανόλευκους και από σήμερα θα σημάνει γενικός συναγερμός να είναι όλοι στις επάλξεις.



Κλεισμένος ο Πετράκης

Όσον αφορά το θέμα προπονητή επικρατέστερος (κατά πολλούς ήδη κλεισμένος) είναι ο Γιάννης Πετράκης, που δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί σήμερα και επίσημα η πρόσληψή του για να πιάσει άμεσα δουλειά. Όπως είναι γνωστό ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός ήταν και στις εξέδρες του Περιστερίου βλέποντας από κοντά την ομάδα.

Τα μεταγραφικά


Στα μεταγραφικά φημολογούνται πολλά ονόματα όπως του Ισπανού κεντρικού χαφ Πέδρο Χοσέ Πινάτσο Αρίας, όπως και του Ονουάτσι. Προέχει όμως η ανακοίνωση του νέου προπονητή και στη συνέχεια να κλείσουν και 2 μεταγραφές που είναι στα σκαριά.