Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τάτσης και Λαδιάς σχολιάζουν τα αποτελέσματα

Η ομάδα νέων Κ-20 έχασε 1-0 στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, ενώ η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ κέρδισε 2-1 στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό. Οι προπονητές των ομάδων νέων μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ δήλωσαν τα εξής:



ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΤΣΗΣ (προπονητής Κ-20): «Ήταν ένα παιχνίδι που αγωνιστήκαμε χωρίς την συμμετοχή κανενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Παρ όλα αυτά έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και όλων των παιδιών που αγωνίσθηκαν.
 Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές κλασσικές ευκαιρίες και δεν μας απείλησε ιδιαίτερα ο αντίπαλός μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την υπεροχή και αποφάσισα ότι έπρεπε να «ανοιχτούμε,  ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά όπως συμβαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο σε μια κόντρα επίθεση, στο 82΄, έγινε το 1-0 και τελικά ηττηθήκαμε.
Το μόνο αρνητικό που μπορώ να πω είναι το μειονέκτημα που έχουμε στο σκοράρισμα, το οποίο το έχουμε σε όλα τα παιχνίδια είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε, εφόσον δεν αξιοποιούμε τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργούμε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΔΙΑΣ (προπονητής Κ-17): «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο και διεξήχθη κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες. Εμείς δείξαμε ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με αυτό που είχαμε στους προηγούμενους αγώνες. Παίξαμε ελεύθερα και αποδώσαμε ποιοτικό ποδόσφαιρο. Το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο, αν δεν χαλαρώναμε σε κάποιο σημείο του αγώνα που δεχθήκαμε και το γκολ.

 Συνεχίσουμε με στόχο να βελτιώνουμε όχι μόνο την ομάδα, αλλά και όλα τα παιδιά που αγωνίζονται σε αυτή, εφόσον αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος των υποδομών».