Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Οι δηλώσεις Καρέλη και Μπεργκ

http://www.novasports.gr/media/2013/11/f89fc10b-b2a3-4d75-b691-9985f00facf8_3.jpgΟ πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Νίκος Καρέλης, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του Novasports και το Νίκο Τζουάννη δεν στάθηκε στην ατομική του απόδοση, τονίζοντας ότι σημασία είχε η νίκη της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Ξεπεράσαμε το πρόβλημα που δεν υπήρχαν φίλαθλοι στο γήπεδο. Μπήκαμε δυναμικά και βάλαμε ένα γκολ, μετά ισοφάρισαν τα παιδιά του ΠΑΣ Γιάννινα. Συνεχίσαμε την προσπάθεια, δεν το βάλαμε κάτω και έτσι μπορέσαμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι όμως δεν είναι τίποτα, γιατί ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε αμέσως το επόμενο γιατί έχουμε μία σειρά πολύ δύσκολων παιχνιδιών. Πρέπει κάθε φορά να κοιτάμε να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.
Για την άδεια Λεωφόρο: «Εννοείται ότι οι φίλαθλοι μας βοηθούν πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα εμείς μπαίνουμε μέσα στο γήπεδο και δεν κοιτάμε τα υπόλοιπα. Είτε με είτε χωρίς φιλάθλους προσπαθούμε να δίνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».
Για το αν βρίσκει ρυθμό ο Παναθηναϊκός: «Σιγά-σιγά βρίσκουμε το ρυθμό μας αλλά θέλουμε δουλειά ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς όπως με τον Άρη και σήμερα. Πρέπει να δίνουμε τα πάντα όλα τα παιδιά, όπως σήμερα που βγήκε ο Μπεργκ και αντί να το βάλει μόνος του μου δίνει την πάσα και βάζω εγώ το γκολ. Βλέπουμε ότι η ενέργειά του ήταν για όλη την ομάδα και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για τα πρώτα του γκολ: «Κυνηγάω το γκολ όποτε μπαίνω μέσα. Δεν έχω πετύχει τίποτα, το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι».
Για το αν ο ίδιος βελτιώνεται: «Βέβαια βελτιώνομαι με τέτοιους παίκτες που έχω στην ομάδα μου, είτε με την Εθνική είτε με τον Παναθηναϊκό. Στο χέρι μου είναι κάθε φορά να προσπαθώ και να δίνω ότι μπορώ για την ομάδα μου και έτσι πρέπει να συνεχίσω, όχι μόνο εγώ αλλά όλα τα παιδιά».

Μπεργκ: «Να βελτιωνόμαστε καθημερινά»

Εκ των πρωταγωνιστών με ένα γκολ και μία ασίστ ήταν και ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος στάθηκε και αυτός στην ομαδική προσπάθεια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Ν Νίκο Τζουάννη:
Για τη νίκη επί του ΠΑΣ: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, στο β' δεν ξεκινήσαμε καλά αλλά μετά πήγαμε καλύτερα, μπορέσαμε να σκοράρουμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς, κάτι που είναι και το πιο σημαντικό. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να είχαμε και μεγαλύτερο σκορ, είχαμε αρκετές ευκαιρίες που δεν εκμεταλλευτήκαμε. Κι εγώ ο ίδιος είχα ευκαιρίες τις οποίες δεν μπόρεσα να τις κάνω γκολ. Παρ' όλα αυτά όμως δείξαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες και χωρίς τους φιλάθλους μας ότι μπορούμε να παίξουμε και να κερδίσουμε».
Για το γκολ που έδωσε στον Καρέλη: «Το πρώτο γκολ ήταν όντως σημαντικό, πιστεύω όμως ότι στο α' ημίχρονο έπρεπε να είχαμε ένα μεγαλύτερο σκορ. Ο Καρέλης τα πήγε πάρα πολύ καλά, σημείωσε δύο τέρματα και αυτό ήταν καλό για την ομάδα. Όσον αφορά τη δική μου πρωτοβουλία, ο αντίπαλος τερματοφύλακας περίμενε να σουτάρω, εγώ είδα τον Καρέλη που μετέτρεψε την ασίστ σε γκολ. Νομίζω ότι αυτό ήταν το πιο σημαντικό και όντως αξίζαμε αυτό το σκορ. Ήταν σημαντική η νίκη για τον Παναθηναϊκό».

Για το τι μπορεί να πετύχει φέτος ο Παναθηναϊκός: «Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε πολλά και από τους νέους συμπαίκτες. Στην αρχή του πρωταθλήματος οι παρουσίες μας δεν ήταν πάρα πολύ καλές, αλλά βλέπουμε ότι πάμε σιγά-σιγά ολοένα και καλύτερα, παίζουμε ολοένα και καλύτερα, παίρνουμε τους τρεις βαθμούς όπως και σήμερα. Αυτό που έχουμε να κάνουμε όλοι μαζί είναι να δείξουμε ότι παίζουμε για τον Παναθηναϊκό και να βελτιωνόμαστε καθημερινά. Ιδιαίτερα οι νέοι παίκτες στην ομάδα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ετοιμοπόλεμοι και να δυσκολέψουμε τον προπονητή ώστε να μην ξέρει ποιον να πρωτοδιαλέξει».