Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Σ. Παντελίδης: "Απαιτουνται σωστές προσθήκες και σκληρή δουλειά"

Δηλώσεις Παντελίδη
Αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του, Γιάννη Χριστόπουλου, διατηρώντας ψηλά τον ΠΑΣ Γιάννινα, εμφανίστηκε ο Σάββας Παντελίδης. «Πρέπει να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ομάδα. Γι αυτό απαιτούνται σωστές προσθήκες και σκληρή δουλειά. Είναι πλεονέκτημα για ‘μας ότι διατηρήσαμε τους περισσότερους βασικούς», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. 


Αναλυτικά, όσα είπε στην εκπομπή «Εκ της Διευθύνσεως» με τον Γιώργο Χελάκη:

«Υπάρχει ένα καλό υλικό από πέρυσι, καλοδουλεμένο, με τα 8/11 της ενδεκάδας να έχουν παραμείνει. Αυτό είναι πλεονέκτημα για ‘μας. Έχουμε ρίξει όλο το βάρος να πάρουμε 2-3 τρεις παίκτες αντάξιους ή και καλύτερους από αυτούς που έφυγαν για να συνεχίσουμε το έργο μας. Ξέρω ότι θέλουν κι άλλους παίκτες μας. Όσοι περισσότεροι μείνουν, τόσο καλύτερα θα είναι. Σίγουρα είναι πολύ ψηλά ο πήχης. Με δουλειά και υπερπροσπάθεια τα κατάφεραν πέρυσι στον ΠΑΣ. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο την ομάδα. Γι’ αυτό απαιτούνται σωστές προσθήκες και σκληρή δουλειά».

Για τα θετικά και τα αρνητικά στην επένδυση σε νεαρούς παίκτες: «Υπάρχει ένα πρόβλημα με τους μικρούς που χρησιμοποιούνται χωρίς να είναι έτοιμοι. Σε άλλα παιδιά κάνει καλό, άλλα μένουν πίσω, είτε επειδή απογοητεύονται, είτε επειδή δεν ικανοποιούν τις προσδοκίες. Κάποια παιδιά μπορεί να χάσουν τον δρόμο τους. Στα θετικά πρέπει να αναγνωρίσουμε το παράδειγμα της εθνικής Νέων. Σίγουρα τους βοήθησαν οι συμμετοχές σε τέτοιο επίπεδο. Είναι ευτύχημα να βγάλεις παιδιά από τις ακαδημίες και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά να φτιάξεις κάτι καλό. Το θέλουμε πολύ να εξελιχθούν».
ΠΗΓΗ:sport-fm.gr