Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Άρχισαν να.... πέφτουν κορμιά στις προπονήσεις του "Άγιαξ"

Ένταση και πάθος στις προπονήσεις του ΠΑΣ
Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα συνεχίστηκε για 2η μέρα η προετοιμασία του ΠΑΣ υπό την επίβλεψη του Σάββα Παντελίδη και των συνεργατών του Γιώργου Γεωργουλόπουλου και Χρήστου Τσελιόπουλου. Στο ρόστερ ενσωματώθηκαν και οι Λίλα, Βίλα που γύρισαν από την Αλβανία και άρχισαν προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. 
Για ένα διάστημα έγινε και δίτερμα στο μισό γήπεδο μικρής διάρκειας και με τη μία πέταμα της μπάλας όπου οι "κίτρινοι" ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τους "μπλε". Τα γκολ σημείωσαν από την κάθε ομάδα οι Βίλα και Γιάκος.

Με τους «Κίτρινους» αγωνίστηκαν οι Βελίδης, Ζάρκος, Τοπούζης, Γιάκος, Μιχαήλ, Ιωάννου, Μπέριος, Αυγενικού, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Νάκος. Με τους «μπλε» αγωνίστηκαν οι Σωτηρίου, Κεϊτά, Ίλιτς, Λίλα, Βίλα, Κοροβέσης, Πολλάλης, Τσουκαλάς, Ρουμπουλάκου, Χαρίσης. Οι παίκτες ξεχώρισαν για το πάθος που έδειξαν, δεν έλειψαν και κάποια σκληρά μαρκαρίσματα που είναι μέσα στο…. πρόγραμμα, αφού μιλάμε για ποδόσφαιρο και όχι για κάτι άλλο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και τρέξιμο στο χώρο που χρησιμοποιεί ο ΠΑΣ για προπονήσεις. Οι παίκτες ξεκίνησαν τις προπονήσεις με μεγάλη διάθεση και με αποφασιστικότητα να κάνουν και φέτος μια καλή πορεία στη σούπερ λίγκα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό, δεδομένου ότι οι περισσότεροι αγωνίζονται μαζί από την περσινή σαιζόν. Θα ακολουθήσουν ιατρικές εξετάσεις, εργομετρικά και η αναχώρηση για το Καρπενήσι θα γίνει την Κυριακή το πρωί με το λεωφορείο της ΠΑΕ. Η ομάδα θα μείνει εκεί μέχρι στις 13 Ιουλίου, με διαμονή στο ξενοδοχείο AVARIS. Και στη σημερινή προπόνηση, πλην του Δημήτρη Νιαρχάκου, διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, ήταν ακόμα οι Γιώργος Ιωάννου και Φόντας Βρόσγος με όλα τα διοικητικά στελέχη της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης εκπροσώπησε την ΠΑΕ στη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της σούπερ λίγκα, όπου συζητήθηκε και το θέμα των αδειοδοτήσεων του ΠΑΣ και του Παναθηναϊκού που «κόπηκαν» από την ΟΥΕΦΑ. Μάλιστα έγινε ερώτημα στην ΕΠΟ για να δώσει διευκρινήσεις αν η άδεια που πήραν από την ΕΠΟ ισχύει ή αν χάνεται και αυτή λόγω ΟΥΕΦΑ. Στο θέμα αυτό υπάρχει και το δεδικασμένο από ομάδες ξένων χωρών όπου κόπηκαν από την ΟΥΕΦΑ αλλά οι αδειοδοτήσεις από τις ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες τους ίσχυσαν κανονικά στις εγχώριες διοργανώσεις και ασφαλώς αυτό θα ισχύσει και στην Ελλάδα. Τώρα γιατί το ταλαιπωρούν τόσο πολύ, απορίες προκαλεί.

Τέλος να σημειωθεί ότι στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αναβλήθηκε επ’ αόριστον  η εκδίκαση της καταγγελίας του παλιού ποδοσφαιριστή Κώστα Παγώνη (αγωνίζεται από πέρσι στη Λάρισα) που ζητά να καταπέσει η εγγυητική της ΠΑΕ, ισχυριζόμενος ότι του οφείλονται χρήματα από τη θητεία του στον ΠΑΣ.